Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


publikováno 20.4.2012, autor Jirka Nováček

Těsně před začátkem jarních aktivit nás zasáhla nemilá událost v podobě kolapsu redakčního systému, ve kterém byly vytvářeny klubové stránky. Došlo k tomu poměrně neočekávaně v souvislosti s technickými změnami na straně poskytovatele hostingových služeb. K tomu se přidružil i druhý problém. Tomášovi Nykodýmovi, který se technicky o provoz stránek dlouhou dobu obětavě staral, se sice podařilo redakční systém znovu zprovoznit, ale opravit původní poškozený obsah a znovu ho vložit už bylo nad jeho časové možnosti. 

Vzhledem k blížícímu se začátku letní sezóny jsme se na schůzi výboru shodli, že se s tím "něco" musí udělat a hlavně rychle. Vzali jsme to tak se Slávkem Pfefferem na sebe a výsledek už pomalu můžete sledovat. I když na řadě částí stále pracujeme, je ze struktury stránek patrné, kam se ubíráme.

Vše důležité  pro novou sezónu už byste měli na stránkách najít. Vedle aktualizovaných pravidel, na kterých zapracovali hlavně Pavel Holub se Slávkem Pfefferem, je dostupný i přihlasovací systém do závodů, který naprogramoval a udržuje Tomáš Kupilík.

Příjemnou zprávou pro ty, co se občas rádi podívají zpátky do historie, snad bude i to, že se ze starého systému podařilo získat data skoro všech článků i s fotografiemi. Takže pokud oželíte krásné formátování, můžete se na původní obsah podívat. Z technických důvodů je archiv původních článků rozdělen do tří dokumentů. Vzhledem k množství fotografií může být načtení stránky a vykreslení fotografií pomalejší.

Archiv - část 1

Archiv - část 2

Archiv - část 3

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy