Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Závěrečné výsledky letní sezóny 2017

Open GP

Naplánovaných devět závodů se odejelo na suchu. Je to již několikátá sezóna, kdy jsme na naší dráze v dané kategorii nemuseli rušit kvůli špatnému závodu žádný závod. V případě pětin je rušení nezvyklé, dají se jet i mokré závody, ale ani ty jsme za celý rok nevyhlásili. K odejetému ročníku ještě informace. Celkově se na startovní listině objevilo 15 jmen, nejpočetnější byla skupina spřáteleného modelářského z Rakovníka. Z devíti závodů se každému škrtal nejhorší výsledek, který tak nebyl započítán do celkového bodového ohodnocení. V případě, že někomu nějaký závod chyběl, byl tento tím nejhorším výsledkem a žádné body se mu neodečítaly.

Výsledné pořadí kategorie Open GP za celou sezónu je následující:

Open GP 1:5

1. Miloslav Stehlík; 2. Jiří Těhník; 3. Miloslav Pfeffer

Open EP

V našem poháru Open EP jsme z klimatických důvodů museli zrušit závody, které se měly konat v neděli 23.července. Tento závod byl zrušen na místě kvůli dešti a do výsledného pořadí se tak nezapočítává nikomu. Celkové výsledné pořadí se počítá tak, že se škrtá nejhorší výsledek z odejetých osmi závodů. V případě, že jezdci chybí jeden nebo více závodů, žádný závod se mu neškrtá a započítávají se mu všechny body.

V kategorii Open EP 1:10 se závodů aspoň jednou zúčastnilo 19 jezdců, v kategorii Hobby EP pak na startu závodu stanulo minimálně jednou 12 jezdců.

V kategorii F1 byl, kromě již zmiňovaného závodu 23.07., zrušen ještě jeden závod, a to závod  konaný v neděli 13.srpna.  V tomto termínu se k závodu F1 registroval pouze jeden účastník, a tak byl termín tohoto závodu na místě zrušen a není započítáván do celkových výsledků. V kategorii F1 se tak hodnotí jen sedm závodů z plánovaných devíti. I v této kategorii se všem jezdcům škrtá jen jeden nejhorší výsledek a ostatní bodové ohodnocení je započteno do celkového hodnocení.

Kategorie F1 byla navštívena aspoň jednou celkem sedmi jezdci.

Celkové výsledky v jednotlivých kategoriích v letní sezóně jsou následující:

F1          

1. Miloslav Pfeffer; 2. Jaromír Trégr; 3.Vladimír Šulc

Junioři:

1. Jakub Trégr jun. (5)

Hobby EP

1. Lukáš Najbrt; 2. Martin Doležán; 3. Pavel Kejdana st.

Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (4); 2. Jakub Trégr jun.(10-12); 3. Jakub Olšaník jun. (10-12)

Open EP 1:10

1. Miroslav Červ; 2. Matěj Šulc jun.; 3. Miroslav Loupý

Junioři:

1. Matěj Šulc jun.(2); Jakub Doležal jun.(16)

Vyhlášením výsledků dne 1.října se uzavřela další závodní sezóna, již 12. v pořadí. Další závody nás čekají až v příštím roce, v ročníku 2018. Do té doby vám všem přejeme mnoho úspěchů v jiných závodech a těšíme se s vámi na viděnou příští rok opět na naší dráze. [mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy