Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


3. závod Open EP letní sezóny 2015 (neděle Open EP)

Nedělní ráno a již tradiční Open EP. Před rozpravou se do závodu registrovalo 11 jezdců z kategorie desetin, 5 formulí a čtyři jezdci kategorie Hobby. V klidu a pohodě se po rozpravě okolo čtvrt na deset rozjely jednotlivé rozjížďky. Nejzajímavější a nejnapínavější to bylo v kategorii desetin, kde se bojovalo celých šest rozjížděk o pozice a do poslední chvíle nebylo jasné, jaké je pořadí. Nakonec rozhodovaly opravdu vteřiny o druhém až pátém místě. Ve formulích sváděli mezi sebou boj o pozice Jakub Roček a Honza Kraft, aby nakonec z tohoto boje vyšel vítězně Jakub. I v kategorii Hobby se bylo na co dívat, u výkonostně shodných modelů rozhodovalo umění jednotlivých jezdců.

Jana jako již tradičně uspokojila naše mlsné a hladové žaludky a přispěla tak k pohodě celého dne. Bez její kuchyně by to už pro některé z nás nebylo to pravé. Za všechny účastníky jí děkuji za její ochotu trávit s námi své víkendy.

Pro úplnost ještě výsledné pořadí na bedně, celkové výsledky pak najdete na našich stránkách.

F1

1. Jakub Roček; 2. Jan Kraft; 3. Martin Kučera

Hobby EP

1. Tomáš Voborský; 2. Milan Hanuš; 3. Filip Sládek jun.

Junioři:

1. Filip Sládek jun. (3)

Open EP 1:10

1. Martin Kořínek; 2. Martin Sládek; 3. DJW

Junioři:

1. 1. Jakub Novák jun. (9)

Děkuji všem za skvělou atmosféru během celého dne a přeji příjemné prožívání prázdnin a příště zase na shledanou s Vámi všema na naší dráze. Fotografie naleznete zde.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy