Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


První prázdninové závody Open EP, Active Cup, F 1 a Moto

V neděli 15. července jsme se znovu sešli na čelákovické dráze na dalším ze série závodů modelů poháněných elektromotorem. Ať už za to mohl čas prázdnin, nebo kolize termínu s jinými závody, obsazeny byly tentokrát pouze dvě kategorie – Open EP 1:10 a F1.




V kategorii Open EP se sešla slušná konkurence a závody ve dvou skupinách byly od začátku rychlé a vyrovnané. Přesto si zaslouženě a poměrně jistě pro vítězství dojel Víťa Hola a na stupních vítězů po jeho boku stanuli Míra Červ na druhém místě a Rado Ďurana na místě třetím.


S formulí se na startu letos poprvé objevil Zdeněk Hanzlík, který svůj um předvedl hned v první jízdě, když vyrovnal nejlepší nájezd kol z minulých závodů. Nakonec ale musel odstoupit s poškozeným strojem po zbytečné kolizi s vozem jiné kategorie, který už měl být v depu. Celý den si na výbornou počínal Slávek Pfeffer a jistou jízdou bez chyb si vyjel konečné první místo. O druhé místo se bojovalo až do posledního kola poslední finálové jízdy a nakonec druhé místo vybojoval David Mádr před Vláďou Čížkem. Vylepšenou verzi svého modelu představil Honza Hubr, který skončil celkově čtvrtý. Po doladění mechanických částí bude příště určitě bojovat o stupně vítězů. Juniory tentokrát zastupoval pouze jeden závodník, Miloš Hochmal.


Přestože celý den hrozily mraky, doopravdy se rozpršelo až po skončení závodů, takže muselo být vyhlášení výsledků o něco odloženo. Doufejme, že nám počasí bude přát i na příštích závodech, které se konají 29. července.


mad

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy