Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


7. závod Open EP letní sezóny 2015 (neděle Open EP)

Sobotní hezké teplé počasí se v neděli již neopakovalo. Chlad v depu byl citelný a po celý den se příliš neoteplilo. Na odbyt šel teplý čaj od Jany a i jiná zahřívadla. Po nezbytné prezenci a rozpravě jsme se pustili do jednotlivých rozjížděk. Podle předpovědi měl okolo druhé hodiny přijít déšť a tak jsme jezdili bez větších prodlev. Formule, kategorie Open EP a nakonec kategorie Hobby EP, tak se střídaly jednotlivé rozjížďky. Před polednem, při třetím kole rozjížděk, se u první skupiny desetin EP v druhé polovině jízdy spustilo z nebe drobné mžení, které vydrželo do poloviny jízdy druhé skupiny desetin EP. Takže ve výsledku měla celá kategorie u této rozjížďky stejné podmínky. Dráha rychle vyschla během pár minut a tak se pokračovalo dále už bez problémů. Předpověď meteorologů se nakonec nevyplnila a my mohli v klidu dokončit předposlední závody letní závody elektrických desetin. Po celý den se bylo na co dívat a některé souboje byly hodně napínavé. O tom, že je třeba jet stále naplno, a že o pozici může rozhodnout i jen krátké zaváhání, všechny přesvědčil souboj „dýdžeje“ (DJW) s Honzou Kaninou, který po 24 minutách vyzněl příznivěji pro DJW jen o pouhých 0,329 vteřiny. Dohromady 20 jezdců ve třech kategoriích si nakonec dojelo pro své body do našeho hodnocení letního poháru. Po všech odejetých rozjížďkách se v jednotlivých kategoriích rozdělili poháry následně:

F1

1. Jakub Roček; 2. Jan Kraft; 3. Jiří Těhník


Hobby EP

1. Tomáš Voborský; 2. Milan Hanuš; 3. Lukáš Holub jun.

Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (3); 2. Filip Sládek jun. (4)


Open EP 1:10

1. Martin Kořínek; 2. Martin Sládek; 3. DJW

Junioři:

1. Jakub Novák jun. (8)


Janě již tradičně za všechny děkuji za výborný oběd včetně zákusků, které jsou i dílem její dcery Petry. Chladné povětří více svědčilo teplým nápojům a Jana se jako vždy snažila vyhovět každému našemu přání, co se týká stravování. Janina kuchyně je vždy milým zpříjemněním dne.

Bohužel jsme někde mezi drahou a domovem ztratil fotoaparát a tak se Vám omlouvám, že je ze závodu málo fotografií. Děkujeme všem za skvělou atmosféru během celého dne a těšíme se se všemi na viděnou na naší dráze na posledních závodech letní sezóny, kdy dojde i na celkové vyhlášení výsledků celé letní sezóny.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy