Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


V neděli 29. července pokračoval seriál závodů Open EP, Active Cup, F 1 a Moto

Letní seriál závodů elekter nabírá obrátky. Dva týdny utekly jako voda, přiblížil se konec července a s ním i další závody, na kterých byly stejně jako minule zastoupeny modely kategorií Open EP 1:10 a F1.

I tentokrát hrozil déšť a v době, kdy na trať vyjely vozy první dopolední rozjížďky, dokonce i zapršelo, naštěstí pro tento den naposledy. Dráha pak rychle vyschla a nic už nebránilo dalším urputným soubojům.


V kategorii Open EP se startovní pole dosti obměňuje. Pravidelným účastníkům tentokrát předvedli svou skvělou formu Petr Grof a Jirka Vyšín, kteří bezpochyby patří k nejlepším pilotům u nás vůbec. Ač jim ostatní na dráze zdatně sekundovali, první dvě místa na startu finálových jízd patřila právě jim. Přestože Petr Grof startoval do finálovek z druhého místa, výborně jezdícího Jirku Vyšína nakonec porazil a při odpoledním vyhlašování výsledků stanul na nejvyšším stupni. I Jirka Vyšín mohl být ale s celkově druhým místem spokojený. Na bedně je doplnil po stabilních výkonech třetí Míra Červ.


Také na startu kategorie F1 se objevily nové tváře – Petr Šatoplech a juniorka Linda Šatoplechová. Tato mladá dáma si s volantem počínala velice zručně, porazila oba zbývající juniory v poli závodníků, Luboše Hochmala a Davida Laciho, a celkově skončila na výborném šestém místě.


O konečné vítězství vyrovnaně bojovala skupinka pěti jezdců doslova až do poslední finálovky. Zvítězil nakonec Slávek Pfeffer, druhý byl Honza Hubr a třetí dojel David Mádr.


Celoroční šampionát závodů F1 vstoupí příštím závodem v neděli 12. srpna do své závěrečné čtvrtiny. Věřme, že formule doplní v hojném počtu i závodníci kategorií Open EP a Moto.

mad

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy