Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Open EP

První nedělní ráno začínajících prázdnin po předchozím závodním dni vyvolávalo již od rána nejistotu, jak to dopadne s počasím, respektive s deštěm, který již ráno visel ve vzduchu. Přesto se nenechalo odradit 13 jezdců kategorie Open EP 1:10, pět pilotů formule F1 a sedm jezdců v kategorii 1:10 Hobby, kteří se ráno registrovalo do závodu. Martin Sládek dorazil na dráhu také, tentokrát jen jako fotograf, který do páté rozjížďky, kdy musel odjet, nacvakal něco okolo 3,5 tisíce fotek. Po jejich výběru budou některé uveřejněny na našem webu v galerii.

Po hromadném fotografování při rozpravě došlo na rozdělení do skupin a byl zahájen kolotoč jednotlivých rozjížděk. Stále se držíme modelu tří rozjížděk a po přeřazení dalších tří, tentokráte finálových rozjížděk. O výsledku pak rozhodnou čtyři nejlepší jízdy každého jezdce z celého dne. Na dráze bylo k vidění spousta hezkých soubojů po celý den. O tom, jak byl závod až do konce napínavý svědčí i například rozdíl pouhé 1,2 vteřiny mezi prvním a druhým jezdcem v kategorii Open EP 1:10.

V kategorii Hobby se mezi sebou utkali o umístění i tři junioři, kde sice měli poháry jisté, přesto i zde se bojovalo o pozice. Dobrou pohodu závodů hodinu od hodiny zlepšovalo nejen lepšící se počasí, ale také Hanka v naší kantýně nám zlepšovala náladu. Na nedělní dráhu se v jejím podání vrátila káva čaj, tousty a nakonec i grilované maso. Celý den se nakonec vadařil a všichni jsme se rozcházeli spokojeně do začínajících prázdnin. Přesto si Vás všechny dovolím pozvat na další závody poháru Open EP v neděli 24. čevence. Všichni budete srdečně vítáni.

Pro úplnost ještě přehled výsledků jednotlivých kategorií, které uvádím zde:


F1

1. Jan Kraft; 2. Michal Kneys; 3. Vladimír Šulc


Hobby EP

1. Tomáš Voborský; 2. Jiří Pospíchal; 3. Pavel Kejdana

Junioři:

1. Jakub Kneys jun. (4); 2. Filip Gareis jun.(5); 3. Jakub Trégr jun.(6)


Open EP 1:10

1. Marcel Dostál; 2. Matěj Šulc jun.; 3. Miroslav Červ

Junioři:

1. Matěj Šulc jun. (2)


Přeji všem pěkné nastávající dny prázdnin a těším se se všemi na viděnou na dalších závodech našeho poháru Open EP.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy