Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Pátý závodní víkend letní sezóny 2013-2014 (neděle Open EP)

Slunné ráno vítalo každého na dráze. Tentokráte, proti jiným nedělním závodům, utrpěla neúčastí jindy silná skupina elektrických desetin. Několik přihlášených nedorazilo a tak se do závodu registrovali jen tři jezdci. Pro ně velmi lehce získané body.

Přesto to byl závod, na který se dalo dívat. V kategorii formulí bylo osm jezdců, kteří jezdili v jedné skupině. Ještě před samotnými závody se mi podařilo ulomit uchycení zadního kola a vypadalo to pro mne na konec se závodním dnem. Naštěstí mne zachránil Libor Prchal, který měl náhradní díl k dispozici a poskytl mi ho. Tím pádem jsem už mohl nastoupit do druhého kola rozjížděk. Mezi jezdci kategorie Hobby mezi s sebou závodili jen dva junioři, mladý Jan Prchal a Lukáš Holub. Oba tatínkové občas slovně korigovali jízdu svých synátorůa to i nelichotivě. V elektrických pětinách se opět předvedli modely Jirky Těhníka a Pavla Holuba. Elektrické pětiny jezdí stejně rychle jako jejich motorové příbuzné, které jezdíme v sobotu. Motorkáři se na dráze neukázali, tak doufám že na dalších závodech to bude lepší. 

Celkově mohu říci, že polovina prázdnin se podepsala na počtu jezdců závodní neděle. Oproti dvěma předcházejícím víkendům se závěr dne tentokráte obešel bez deště a tak vyhlášení výsledků proběhlo klasickým způsobem na dráze. Celkové výsledky jsou uloženy na webu našeho klubu, pro úplnost uvádím jen výsledky dne:


F1

1. Libor Prchal; 2. Tomáš Sedláček; 3. Miloslav Pfeffer


Hobby EP

Junioři:

1. Jan Prchal; 2. Lukáš Holub


Open EP 1:10

1. Miroslav Červ; 2. Miloslav Kliský; 3. Luboš Kliský


I při malém počtu jezdců věřím, že se všichni rozjížděli do svých domovů spokojeni. Děkuji všem, kteří pomáhají při organizaci závodů a přispívají tak ke klidnému a pohodovému průběhu. I tentokrát děkuji Janě Těhníkové, která se nám stará o dobrou stravu. Přeji vám krásné prožití času letních prázdnin a těším se opět se všemi na viděnou na dalších závodech pořádaných naším klubem.

Více fotografií naleznete v galerii.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy