Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Druhé závody zimní sezóny

Druhou adventní sobotu jsme sešli na druhém závodu našeho zimního poháru. V sokolovně bylo teplo, zima ještě pořádně nezačala a ani nenastal čas, kdy se pro sníh nedá zastavit na hlavní ulici. V sokolovně se sešlo 26 jezdců, kteří byli přihlášeni do třech kategorií. Junioři jeli v kategorii hobby a také v kategorii mini off road, dvoukolky.

Po postavení dráhy začaly tréninkové jízdy a tak si každý zkusil projet dráhu ještě před rozpravou. Po rozpravě jsme začali s rozjížďkami. Jedna skupina kategorie hobby, tři skupiny formulí a na závěr skupina mini off roadů. Vždy s malou prodlevou pro postavení překážek na dráze. Vše se odbývalo takřka ve svižném tempu a tak jsme měli okolo poledne odjeté rozjížďky a jely se finálové jízdy. Celý závodní cyklus byl přerušen jen na chvíli pauzou na dovezený oběd. Celý den proběhl v klidu bez nějakého narušení a tak ještě před čtvrtou hodinou jsme vyhlašovali vítěze jednotlivých skupin. A tak pro rychlý přehled uvádím ještě krátkou rekapitulaci


F1

1. Libor Prchal; 2. Ivo Trojan; 3. Tomáš Sedláček


Hobby EP

1. Martin Kučera; 2. Jiří Těhník; 3. Jan Prchal jun.

Junioři:

1. Jan Prchal jun. (3); 2. Marek Würstl jun. (4); 3. Lukáš Holub jun. (5)


Mini Off Road 1:18

1. Viktor Vyhnálek jun.; 2. Miloslav Pfeffer; 3. Filip Krutil

Junioři:

1. Viktor Vyhnálek jun. (1); 2. Ríša Vyhnálek jun. (8)


Na dalším závodu našeho poháru se sejdeme již v novém roce 2015. Všem Vám přeji úspěšné vkročení do nového roku, štěstí a zdraví a mnoho úspěšných závodů ať již na podnicích pořádaných naším klubem či na jiných závodních drahách ostatních klubů. Určitě se s Vámi všemi těšíme na další setkání v zimní sezóně 2014-2015.

Na viděnou s Vámi všemi na příštích závodech.

Fotografie včetně stupňů vítězů naleznete zde.

[mipfe]


Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy