Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Třetí závody zimní sezóny

Po nekonaných druhých závodech se na startu třetího podniku zimních závodů sešlo v čelákovické sokolovně deset jezdců kategorie Mini Off Road, a po čtyřech jezdcích v kategorii F1 a Hobby. Mezi dospělými se tentokrát našlo celkem 6 juniorů, což bylo velké zpestření.

Po časné ranní stavbě dráhy, registraci závodníků a rozpravě se začalo jezdit. Kategorie F1 a následně Hobby, pak mimo soutěž Martin Sládek s Mírou Červem, kteří si přišli jen zajezdit sami se sebou, a nakonec po nutném osazení překážek kategorie Mini Off Road. Protože předchozí tři jízdy F1, Hobby a mimo program Míra s Martinem byly v počtu 4, 4, 2, kategorie dvoukolek se jevila jako velké hemžení modelů. Kdo mohl, pomáhal s nasazováním a dost se při tom zahřál. Závody, které vypadají jako organizovaný zmatek, jsou velmi příjemným zpestřením. Každou chvíli se od jezdců rozlehne tělocvičnou výkřik „nahazovač“, to aby některý z okolo stojících pomáhajících jezdců, nasazovačů, obrátil model dotyčného zpět na kola. Velmi vydatným volajícím je malý Ríša Vyhnálek. Ostatní se ale občas také mohou ukřičet se svou žádostí o pomoc.

Během dne se na nás tentokrát přišlo podívat několik návštěvníků a podle toho, že se zdrželi déle, asi byli spokojeni. Spokojeni byli také všichni účastníci, kteří nakonec pomohli i s úklidem dráhy.

Pro rychlou informaci uvedu ještě výsledky dne.

F1

1. Richard Klik; 2. Jakub Roček; 3. Jan Hubr

Hobby EP

1. Jan Kraft; 2. Jiří Těhník; 3. Lukáš Holub jun.

Junioři:

1. Lukáš Holub jun.; 2. Filip Sládek jun.

Mini Off Road 1:18 2WD

1. Petr Pšondr; 2. Miloslav Pfeffer; 3. Viktor Vyhnálek jun.

Junioři:

1. Viktor Vyhnálek jun. (3); 2. Jakub Trégr jun. (8); 3. Jakub Olšaník jun. (9)


Fotografie od Martina Sládka najdete v galerii. [mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy