Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Závody 9. února

Předposlední závody letošní zimy v kategoriích F1 a mini-offroad se v čelákovické tělocvičně uskutečnily v sobotu 9. února. Charakterizovala je příjemně početná účast a opět i urputné a vyrovnané souboje na kobercové dráze.

Jak je to v tělocvičně obvyklé, měla závodní dráha i tentokrát nový tvar, na který si závodníci museli zvykat a případně nastavit podvozky.


Pro offroady se dráha vždy upravuje přidáním překážek v podobě skoků a pásů poklic.


Obě soutěžní kategorie byly do rozjížděk rozděleny na dvě skupiny a kolotoč jízd začínal tentokrát kategorií formulí.


Po neúčasti na minulých závodech v ní tentokrát startoval Vláďa Čížek a také Honza Hubr, který se na start postavil s formulí v téměř sériové podobě. S touto verzí modelu se mu dařilo a jen těsně mu uniklo místo na pódiu. Na bednu se po vyrovnaných výkonech vrátil Míra Valášek, který skončil celkově třetí po těsných soubojích se Slávkem Pfefferem. Ten dojel celkově druhý za tentokrát suverénním vítězem Jakubem Ročkem. Juniory v této kategorii zastupovali David Laci a Vašík Špitálský.


S bugginami startovalo juniorů dokonce 5 a vedli si víc než dobře.Třetí místo v juniorské podkategorii obsadil David Šubrt, druhý dojel David Laci a první Jakub Cabrnoch. Není bez zajímavosti, že nejlepší junior dosáhl zároveň na třetí místo v celkovém pořadí. Dosavadní suverén této kategorie Jirka Těhník měl problémy s motorem, a Jakuba tak na stupních vítězů doplnil druhý Pepíno Dušánek a vavříny za vítězství si odnesl Slávek Pfeffer.


Se zimní sezonou se rozloučíme v sobotu 16. března, kdy budou zároveň vyhlášeny celkové výsledky závodů Mini Offroad Cup. Budeme se těšit opět na shledanou v příjemné soutěžní atmosféře!

mad

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy