Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Osmé, předposlední závody letní sezóny 2017

Open GP

Mlhavé ráno a tím i velice vlhká, takové bylo sobotní ráno. Velice časně se na dráze sešlo opět sedm jezdců, kteří se chystali na krásný závodní den. Delší chvíli jsme čekali na sušší dráhu, abychom mohli rozjet kolo rozjížděk. Do doby poledního klidu jsme stihli dvě klasifikační rozjížďky a hned po poledním klidu pak hlavní, finálovou jízdu. Krásně rozjetý závod strhl všechny k maximálním výkonům. Bohužel i tuto finálovou jízdu nedojeli všichni jezdci. Technické problémy, ale i kolize s jiným jezdcem znamenala pro několik jezdců předčasný konec. Přesto se jednalo o velica krásný závod, kde je již hodně jasné, že pole závodníků je velice vyrovnané.

Celkové výsledky dne pak skončily takto:

Open GP 1:5

1. Jiří Těhník; 2. Tomáš Kupilík; 3. Tomáš Kaláb


Open EP

Oproti sobotě bylo ráno ke všem vlídnější. Bohužel závodní pole tentokráte v tradičních kategoriích oslabilo a tak nejvíce jezdců bylo v kategorii Hobby (8) a na hranici závodění se jela kategorie Open EP 1:10. Jednotlivé kategorie začaly závodit hned po rozpravě, ačkoliv trochu navlhlá dráha po ranní mlze byla jako kluziště. A tak první jízdy s velice dlouhými časy na kolo se s postupem času, jak se dráha vysoušela, se výrazně během dne zrychlily. U kategorie F1 to bylo až na polovinu. Přeci jen, pouze zadní náhon, neumožňoval jet na „ledu“ rychleji. Závodění to ale v žádném případě neubralo na zajímavosti. Bylo to krásné. Děkuji Hance, která dorazila ačkoliv Michal nejel, se opět postarala o naše žaludky a tedy i dobrou náladu. Závod jsme dojeli celý ve velice krátkém čase a tak se už před třetí vyhlašovaly výsledky.


Takže výsledné pořadí dopadlo následujícím způsobem:

F1

1. Jakub Roček; 2. Miloslav Pfeffer; 3. Vladimír Roček

Junioři:

1. Jakub Trégr jun. (5)

Hobby EP

1. Lukáš Najbrt; 2. Lukáš Holub jun.; 3. Pavel Kejdana st.

Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (2)

Open EP 1:10

1. Miroslav Červ; 2. Martin Sládek; 3. Karel Štěpánek


Další závody jsou již posledními v této letní sezóně a tak se budou kromě denních závodů vyhlašovat také výsledky celé sezóny. Těšíme se se všemi na viděnou na příštích závodech, na které Vás všechny už teď zveme. [mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy