Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Třetí závody letní sezóny Open GP 2016

Sedm jezdců se sešlo v sobotní ráno na naší dráze, aby si společně zajezdili na dalším závodě, pořádaném naším klubem. Dobrou náladu trochu kazila zamračená obloha, která tak úplně neodpovídala předpovědi rosničkářů, podle nichž je azurové nebe a teplo. Přes den několikrát trochu skáplo, ale vždy tak málo, že to ani nestálo za to. Jen se muselo jet opatrněji, protože dráha byla trošku kluzká. Stále je na dráze pyl, který dokáže znepříjemnit život jezdce. Náš zametací stroj ho zcela nepobere a tak při suché jízdě vypadá auto jako pylem obalená včela, při mokré jízdě pak dráha místy napodobuje kluziště.

Dopolední rozjížďky proběhly v klidu, každý si hrál se setupem svého modelu, a po polední pauze se pokračovalo dále. Míla Stehlík dorazil již skoro tradičně až po obědě, protože má jednou za čtrnáct dní službu a musí do práce. Odjel si poslední rozjížďku a po druhé hodině se jela finálová jízda. Opakovaný start poškodil Pavla, protože mu zhasl motor s palivem od Honzy. Z posledního místa na startu si opět Míla Stehlík vyjel první pozici a tu udržel až do konce závodu. Na druhém místě se po krátké chvíli usadil Jirka Těhník a také tak i skončil na stupních vítězů. Třetí pozici nakonec po souboji se Zdenkem Kalábem získal Slávek Pfeffer. S technickými problémy se utkal Honza Kraft i Tomáš Kupilík, který se ještě sžívá s novým duralovým podvozkem. Dobré počasí nám nakonec naštěstí vydrželo na celou finálovou jízdu i na závěrečné vyhlášení, ačkoliv se přes republiku přehnaly v některých místech silné bouře s přeháňkami, které občas i něco vyplavily.

Nakonec ještě rekapitulace výsledků:

Open GP 1:5

1. Miloslav Stehlík; 2. Jiří Těhník; 3. Miloslav Pfeffer


2016-06-11-1.jpg 2016-06-11-2.jpg 2016-06-11-3.jpg 2016-06-11-4.jpg 2016-06-11-5.jpg

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy