Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


3. závod poháru Open GP letní sezóny 2015 (sobota Open GP)

V sobotu ráno se na dráze sešlo celkem osm jezdců. V klidu a pohodě jsme po dobré snídani a následné rozpravě začali nejprve trénovat (po odbytí deváté hodiny ranní) a následně asi kolem desáté jsme započali s rozjížďkami. Protože je celkem klid, a závod prokládáme i debatami, do poledne jsme odjeli dvě rozjížďky v půl druhé jsme zvládli poslední rozjížďku a nakonec jsme se ve tříi hodiny pustili do finálové jízdy. Už jsme si zvykli, že není nahazovačů a tak jsme někteří rádi, když nám zpět na dráhu pomůže Jana, která se nám jinak stará o kuchyni a tím i o naše žaludky. Tentokrát byla finálová jízda trochu jiná, celá byla komentovaná naší návštěvou, Honzou Blahovským. S takovým krásným komentářem je to určitě zajímavější, a to nejen pro nás na empiru. Finálová jízda se povedla a na dráze bylo i několik zajímavých bojů o pozice. Bojovalo se do posledního projetí smyčkou. Nakonec opět vyhrál Pavel Holub, jako druhý dojel Míla Stehlík a třetí pozici na bedně obsadil Jirka Těhník. Po závodech si zapůjčený model pětiny vyzkoušel i mladý Michal Blahovský a vypadá to, že bude mít Pavel konkurenta. Těšíme se se všemi na viděnou na dalších závodech

Ještě jedno důležité upozornění pro pětináře. Naše naplánovaná dvouhodinovka se pojede z technických důvodů o jeden závod dříve, tedy již pátý závod v sobotu 8.8.2015 Pravidla zůstávají stejná, jeden jezdec, jeden model, jedna sada pneumatik.

Fotografie naleznete jako obvykle v galerii.

Na shledanou na dalších závodech.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy