Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Třetí závody sezóny 2013

I na třetím závodu nám přálo počasí. Do závodu se registrovalo 12 jezdců a tak jsme se hned ráno rozhodli, že se pojedou rozjížďky po 6ti jezdcích a stejně se pojedou i finálové jízdy, které jsme tentokrát prodloužili na 20 minut. Stále ještě bojujeme s hlukem a tak si myslím, že právě spojená omezení vedou některé jezdce k neúčasti na závodech. Je to škoda, protože omezení, které na vozech před každým závodem provádíme (aspoň ti, kteří jezdí i jiné závody), nepředstavují významnou zátěž. I se staženým plynem je jízda potěšením a o dramatické, ale i napínavé chvíle není nouze. Spokojenost účastníků je myslím opravdová a i přátelská nálada po celý den je příjemná. Jana Těhníková se o nás navíc velice dobře stará a její kuchyně je výborná.

Po urputných bojích ve finálové jízdě obsadil první místo podruhé v letošní sezóně na naší dráze Pavel Holub následovaný Jirkou Těhníkem. Třetí pozici si vyjel svým vyrovnaným výkonem Míla Stehlík. Bramborovou medaili si zasloužil Richard Klik, který se v této sezóně po delší odmlce vrací na dráhu. Snad to není jen chvilková záležitost a vydrží s námi nejen tuto letní sezónu, ale bude pokračovat i dále.


Každopádně se se všemi zájemci o modelářský sport těšíme i na setkání na dalších závodech na naší dráze, které se budou konat v polovině srpna. Mezitím přeji všem příjemné prožití případných dovolených a prázdnin.


[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy