Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Pátý závodní víkend letní sezóny 2013-2014 (sobota Open GP)

Tento víkend vládla dobrá nálada na dráze hned od rána. Příslib pěkného počasí a nás pár nadšenců do pětin jsme se opět sešli k dalšímu závodnímu víkendu. V poklidu a pohodě jsme si před obědem odjezdili rozjížďky, kde každý ladil svůj stroj.

Tentokrát byl spokojen i Tomáš Kupilík, kterému zase po několika servisních zásazích začal fungovat model. Bylo na něm vidět, že si opravdu zajezdil. Spokojenost s výsledky z rozjížděk ho nadšeného postavila na start. Start se povedl a Jana Těhníková tentokrát neměla žádnou velkou práci s nahazováním. Tedy určitě ne po startu.

První kolo se nám podařilo odejet v jednom vláčku a teprve startovní rovinka nás roztrhala. Pavel, Jirka a Míla začali ujíždět zbylému poli jezdců a vzdalovali se od ostatních. V poklidu odběhla skoro polovina závodu a pak se Míla dopustil chybičky, která ho stála čas a tak ztratil najetý náskok a zbytek pole ho dojel. Po drobném zaváhání před empirem se mi podařilo Mílu předejet a pak se mi dařilo zbytek času držet skoro ideální stopu a nedat tak Mílovi moc možností k předejetí. Tím se mi přihodilo, že jsem již podruhé dojel na bednu. Závodní den vyhrál Pavel Holub před Jirkou Těhníkem, já jsem obsadil třetí místo. Tentokrát po závodech pospíchal domů Pavel na oslavu narozenin svého otce a tak jsme celý závodní den ukončili již před půl třetí.


Přestože nás opět nebylo mnoho, den se nám vydařil a spokojeně jsme se rozjeli domů. Na příštích závodech se těšíme opět na shledání.

Více fotografií naleznete v galerii.

[mipfe]


Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy