Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Závěr letní sezóny 2018 poháru GP

Opět poměrně veliká účast na posledních závodech slibovala napínavé dění během celého dne. Výsledky poháru nebyly jednoznačné a tak záleželo i na těchto posledních závodech. O hodně pořád šlo Tomáši Kalábovi a také Slávkovi Pfefferovi, protože mezi těmito dvěma se mohlo ještě rozhodovat o místě na bedně.

Finálová jízda tak slibovala napínavý průběh. Rozjížďky probíhali v klidu a bez větších zádrhelů, a tak jsme po poslední odejeté mohli sestavit startovní rošt finálové jízdy. Start finálové jízdy byl opět na první dobrou, bez kolizí v úvodní pasáži, kvůli které jsme v minulosti již několikrát start opakovali. Favority tohoto závodu byli jako obvykle Míla Stehlík, Tomáš Kaláb a Jirka Těhník. Ohromné zlepšení během sezóny prokazuje také Lukáš Najbrt, který se viditelně propracovává do předních pozic. Možná, že veliké napětí a touha vyhrát se ale vymstila Tomáši Kalábovi, který přibližně v polovině finálové jízdy měl kolizi a to pro něj znamenalo depo a velikou ztrátu. Smutný příběh, protože jeho dravá agresivní jízda je opravdu rychlá, bohužel ale i jemu neprospívají vlastní chyby. Ty se v poslední době, v celkem vyrovnané kvalitě všech jezdců, vymstí každému. Malá ztráta s pobytem v depu je tak pro každého skoro fatální, a pomoci může než kolize či nehoda někoho dalšího. Opravdu poměrně slušně vyrovnané jezdecké umění všech účastníků vždy slibuje hezké závody.

V posledním závodě nakonec dopadlo výsledné pořadí na bedně následujícím způsobem:

1. Miloslav Stehlík; 2. Miloslav Pfeffer; 3. Lukáš Najbrt

Celkové výsledky sezóny 2018 poháru Open GP 1:5

Po vyhlášení výsledků dne došlo i na vyhlášení výsledků celého poháru. Proběhlo sečtení bodů z jednotlivých závodů a jeden nejhorší výsledek se škrtal. Pro jezdce, kteří se jednou nebo vícekrát nezúčastnili, se neškrtá žádný výsledek. Takže po sečtení a porovnání je pořadí celého ročníku následující:

1. Miloslav Stehlík; 2. Jiří Těhník; 3. Miloslav Pfeffer

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy