Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Open GP 13.8.

Po ránu se na dráze sešli tentokrát jen čtyři jezdci Po deváté hodině jsme začali jezdit a ladit podvozky, v klidu a pohodě. Nejprve jen v rámci tréninku bez měření, kdy jsme si snažili nastavit své modely. Rozjížďky jsme jeli jen tak pro sebe, když jsme se chtěli projet. Pevný řád ve čtyřech se lehce ohne a přizpůsobí tomu, jak se nám chce. Rozjížďky jsme stihli odjet před pravidelným poledním tichem. Finálovou jízdu jsme začali asi až o půl druhé. Jirka nám po startu poodjel a jel si na čele, osobně jsem se stíhal s Mílou Stehlíkem. Bohužel jsme se spolu dvakrát střetli a ta druhá kolize mne opravdu velmi mrzela. Jirka nám už hodně odjel a přiblížit se k němu bylo nemožné, tak byl vítěz od začátku znám.

Pro úplnost ještě rekapitulace výsledků:

Open GP 1:5

1. Jiří Těhník; 2. Miloslav Pfeffer; 3. Zdeněk Kaláb


Open EP 14.8.

Nedělní závody byly nejsilněji obsazenými závody za celou sezónu. 9 pilotů kategorie F1, 13 jezdců kategorie Hobby a 18 jezdců v kategorii Open EP. Skvělá Hanka v kantýně a výhled na dobré počasí, to byla slibná vyhlídka na krásný závodní den. Po prezentaci a rozřazení do skupin jsme spustili kolotoč závodů. Celý den probíhal v pravidelném rytmu a nic nebránilo klidnému průběhu. Tak se střídaly jednotlivé rozjížďky a vše běželo v klidu. Po rozřazení do finálových rozjížděk se spustilo kolo dalších jízd a bojovalo se o každé místo. Nakonec jako vždy o výsledcích rozhodl počítač časomíry, který vše jednoduše setřídí.

Takže uvedu ještě výsledky celého dne:

F1

1.Jan Kraft; 2. Michal Kneys; 3. Michal Prchal

Junioři:

1. Jan Prchal jun. (4)


Hobby EP

1. Tomáš Voborský; 2. Jakub Kneys jun.; 3. Pospíchal Jiří

Junioři:

1. Jakub Kneys jun. (2); 2. Holub Lukáš jun.(8); 3. Gareis Filip jun.(9)


Open EP 1:10

1. Vyšín Jiří; 2. Matěj Šulc jun.; 3. Král Jiří

Junioři:

1. Matěj Šulc jun. (2)


Těším se se všemi na viděnou na dalších závodech našeho poháru Open EP.
[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy