Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Druhé závody letní sezóny 2018

Open GP

Po úspěšných prvních závodech se na druhé nedostavil Tomáš, který dal přednost pouťovým Domažlickým koláčům a návštěvě rodičů. Příště už zase bude. Zatím se také na naší dráze neukázali žádní kluci z Rakovníka, kteří byli dobrými parťáky i soupeři v minulé sezóně. Míla Stehlík měl službu a tak měl dorazit až po 12 hodině a tak jsme si dali dopoledne jen dvě rozjížďky a třetí až po polední pauze už s Mílou. Finálovou jízdu jsme startovali krátce po druhé hodině a bohužel pro mne osobně velice rychle skončila. Rozlomené duralové přední spodní rameno po délce těhlice tak, že se úplně vytrhlo, mě krátce po startu donutilo odstoupit ze závodu. Ostatní pokračovali v šíleném tempu a tak první tři měli po 30 minutách odejeto 72 kol. Odstup 5 a 12 sekund mezi prvním a druhým, respektive třetím je nádherný výsledek. Pro úplnost uvedu ještě výsledky dne:


Open GP 1:5

1. Miloslav Stehlík; 2. Jiří Těhník; 3. Tomáš Kaláb


Open EP

Registrace na nedělní závody proběhla již s nově zařazenou kategorií 13,5T Stock, do které se přihlásilo 7 jezdců. V dalších kategoriích bylo 4, 5 a 7 přihlášených. Účast tak byla obdobná, jako na zahajovacích závodech. Od 9 hodin jsme rozjeli první kola jízd a přes malou přestávku v poledne, na krátké občerstvení, se pokračovalo v rytmu asi 55 minut na jedno kolo rozjížděk. Velký souboj se odehrával v kategorii 1:10 Open, kde byly výsledky po celodenních jízdách dost těsné. Celý den vládla na dráze pohodová nálada a každý si užíval nejen krásný slunečný den, ale i závody s dobrými, vyrovnanými soupeři. Protože i tentokrát Hanka přispěla svým kuchařským uměním k dobré náladě, celý den jsme dobře ukončili vyhlášením výsledků. Které zde pro vás také pro přehlednost uvádím:


F1

1. Aleš Matiášek; 2. Marek Vácha; 3.Jaromír Trégr


Junioři:

1. Jakub Trégr jun. (5)


Hobby EP


1. Karel Štěpánek; 2. Lukáš Holub jun.; 3. Stanislav Beldík


Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (2)


Open EP 1:10

1. Karel Doležal; 2. Jan Kanina; 3. Miroslav Loupý


Junioři:

1. Jakub Doležal jun. (6)



13,5T Stock

1. Karel Štěpánek; 2. Jan Neuwirth; 3. Jiří Těhník


Do dalších, třetích závodů bude delší prodleva, jedou se už o víkendu 23. až 24. června a tak se na vás už teď těšíme a na dalších závodech.


[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy