Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Třetí závody letní sezóny 2018

Open GP

Třetí závody našeho poháru byly celkem úspěšné počtem účastníků. Do závodu se ráno registrovalo celkem 9 jezdců, což je v současné době dost. Chladnější počasí nám přálo, rosničkáři nevyhrožovali deštěm. Rozjížďky, dvě před obědem a třetí po společném obědě a nastalo rozřazení do finálové jízdy. Bohužel Jirka Těhník měl nějaký problém s modelem a tak nakonec na finálovou jízdu nenastoupil. Těsně před startem se zatáhlo a drobně zamrholilo, až jsem uvažoval o vyhlášení mokrého závodu. Nakonec začalo foukat a mrholení ustalo a tak byla dráha během chvíle suchá. Startovalo se sice ještě na vlhkém povrchu, ale šlo u několik kol a dráha vyschla. Zajímavý závod bez zbytečných kolizí a karambolů, i když během finálové rozjížďky postupně odstoupil Lukáš Najbrt, Tomáš Kupilík Zdenek a Tomáš Kalábové, takže nakonec dojížděli jen čtyři jezdci. Přesto tento den považuji za vydařený. Pořadí nakonec dopadlo následně:

Open GP 1:5

1. Miloslav Stehlík; 2. Michal Kneys; 3. Miloslav Pfeffer


Open EP

Trochu horší počasí a vyhlídka na odpolední déšť velely celému závodu. Bez zbytečných prodlev jsme po nutné registraci a následné rozpravě začali jezdit. Vše šlo jako na drátku, „desetiny, hobíci, formule a stocky“ se pravidelně střídaly a bylo se na co dívat. Zajímavé souboje a vyrovnané jízdy, sportovní zápolení a dobrá nálada všech hnala celý den program vpřed a tak se nám podařilo utéci před deštěm. Ten nás zastihl až při úklidu dráhy po odjezdu soutěžících jezdců. Pocit z dobrého dne ale zmizet nemohl. Vyhlášení výsledků klasicky na bedně a pro vás ještě přehledné uspořádání stupňů vítězů:

F1

1. Miloslav Pfeffer; 2. Lukáš Holub jun.; 3.Jakub Roček

Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (2); 2. Jakub Olšaník jun. (5)


Hobby EP

1. Karel Štěpánek; 2. Jiří Pospíchal; 3. Petr Koleška


Open EP 1:10

1. Karel Doležal; 2. Jan Kanina; 3. Miroslav Červ

Junioři:

1. Jakub Doležal jun. (4)


13,5T Stock

1. Karel Štěpánek; 2. Jan Neuwirth; 3. Jiří Těhník


Krásný začátek prázdnin a dovolených a příště opět na viděnou.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy