Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Deváté, závěrečné závody letní sezóny 2017

Open GP

Ranní chlad a odpolední teplo, tak by se dal charakterizovat den posledního závodu pětin v tomto roce. Slušná řádka jedenácti jezdců se po ránu registrovalo do závodů. Celé závodní pole jsme tak rozdělili na dvě části a krátce po deváté jsme začali jezdit. Výkony všech jsou velice vyrovnané a tak každý sledoval své výkony a výsledné postavení na finálovou jízdu. I tu jsme rozdělili na dvě skupiny a pustili se do nich brzy po obědě. Opět jsem patřil, ke své veliké lítosti k těm, kteří finálovou jízdu nedojeli. Ale se závodem jsem byl i tak velmi spokojen. Auto jezdilo jak mělo a tak jen „malým, nepatrným“ škrtnutím, jsem se sám, ke své škodě, vyřadil. Ale závody byly nádherné. Po jejich skončení asi nejvíce zářil Lukáš Najbrt, který se probojoval na bednu.

Celkové výsledky dopadly po odejetí obou finálových jízd takto:

Open GP 1:5

1. Jiří Těhník; 2. Miloslav Stehlík; 3. Lukáš Najbrt


Open EP

Neděle měla být podle předpovědi počasí výrazně horší, než sobota. Naštěstí se předpověď nevydařila a tak jsme mohli i tentokrát odejet pěkné závody. Jeli jsme po jednotlivých kategoriích v nedělených skupinách, a protože nad námi stále visela hrozba předpovědi počasí, jelo se vše ve velice svižném tempu. Tentokrát to bylo opravdu velmi svižné, takže jsme už před půl třetí vyhlašovali výsledky dne a následně i celé sezóny. Vyhlášení sezónních výsledků popisuji v dalším článku a tak pro tuto chvíli pořadí tohoto dne:

F1

1. Jakub Roček; 2. Jan Jan; 3.Miloslav Pfeffer

Junioři:

1. Jakub Trégr jun. (6)

Hobby EP

1. Lukáš Holub jun.; 2. Lukáš Najbrt; 3. Pavel Kejdana ml.

Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (1)

Open EP 1:10

1. Miroslav Červ; 2. Martin Sládek; 3. Michal Stehno


Další závody nás čekají až v příštím roce, v ročníku 2018. Do té doby vám všem přejeme mnoho úspěchů v jiných závodech a těšíme se s vámi na viděnou příští rok opět na naší dráze. [mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy