Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Zahajovací závody letní sezóny 2018

Open GP

Léto letos jako by začalo dříve a tak už ráno bylo na dráze relativně teplo. Už první rozjížďky byly na vysoké úrovni a hned v první desetiminutovce dosáhli dva jezdci 24 kol. Během dalších rozjížděk se zlepšili i ostatní a tak to vypadalo na velmi napínavou finálovou jízdu. Tu jsme začali po povinné polední přestávce a celá se vydařila. Všech šest jezdců, sedmý Lukáš musel na rodinnou oslavu, dojelo celý závod. Napínavé to pro všechny bylo od začátku až do konce. Jirka Těhník si spolu s Mílou Stehlíkem kontrolovali své vedoucí postavení a během závodu se několikrát vyměnili na vedení. Nakonec finálová jízda skončila s následujícím výsledkem:


Open GP 1:5

1. Jiří Těhník; 2. Miloslav Stehlík; 3. Miloslav Pfeffer


Open EP

Na nedělní závody se po ránu registrovalo celkem 24 jezdců ve všech kategoriích. Na zahajovacích závodech jsme vyhověli klukům, kteří si chtěli vyzkoušet „novou“ kategorii 13,5T Stock, tak jsme je na prvních závodech přiřadili ke kategorii 1:10 Open, kde si jeli ve vlastní skupině. Protože kluci chtěli tuto kategorii zavést pro novou sezónu, jako postupující z Hobby, nakonec jsme se rozhodli, že ji od příštích závodů vypíšeme. Při střídání rozjížděk 1:10 Open, F1 a Hobby jsme odejeli celý den za velice příjemného počasí. K dobré náladě, kromě teplého počasí, přispěla i Hanka, která se opět postarala o naše žaludky.

Celý den se výborně vydařil a tak ještě pro úplnost uvedu výsledky zahajovacích závodů:


F1

1. Jakub Roček; 2. Marek Vácha; 3.Miloslav Pfeffer


Junioři:

1. Jakub Trégr jun. (7)


Hobby EP

1. Jiří Pospíchal; 2. Karel Štěpánek; 3. Lukáš Holub jun.


Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (3)


Open EP 1:10

1. Petr Grof; 2. Miroslav Loupý; 3. Michal Stehno


13,5T Stock

1. Karel Štěpánek; 2. Lukáš Najbrt; 3. Jiří Těhník


Další závody pořádáme za čtrnáct dnů a tak se s vámi všemi těšíme na viděnou na druhých závodech.

[mipfe]


Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy