Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Zahájení letní sezóny 2016

Open GP

Letní sezónu jsme zahájili za pěkného počasí. Sobotních závodů se zúčastnilo šest jezdců a každý z nás se těšil na nastávající sezónu. Dopolední rozjížďky proběhly v klidu a tak jsme po povinném poledním klidu mohli jet finálovou jízdu. Dobře rozjetý závod se postupně měnil v závod o dojetí. Technické problémy potkaly všechny, kromě prvních dvou jezdců. Přesto to byl krásný závod a napínavý v některých okamžicích až do posledních minut, o druhém místu nakonec rozhodla baterie ve vysílači pilota. Necelé tři minuty před koncem dalo krátké zabrnění v ruce jezdce jasně najevo, že jsou baterie prázdné a pokračování v jízdě znamená riskovat model třeba zrovna na rovince.

Pro pořádek tedy ještě výsledek sobotních závodů:


Open GP 1:5

1. Miloslav Stehlík; 2. Zdeněk Kaláb; 3. Miloslav Pfeffer


Open EP

Nedělní závody zahájily letní sezónu v kategoriích Open EP 1:10, F1, a Hobby EP. Účast nebyla při prvních závodech nejsilnější, ale atmosféra byla přesto dobrá. Krásný den, opravené depo a nová sezóna, to vše přispělo k dobré náladě celého dne. Závody se opět jedou již známým způsobem, tři rozjížďky, rozřazení a následují další tři finálové rozjížďky. Výsledek se pak počítá ze čtyř nejlepších rozjížděk z celého dne. Závody jezdíme v pořadí Open EP 1:10, F1 a Hobby EP.

Smutným bodem našich závodů je naše uzavřená kantýna. Každý z nás oplakává loňské snídaně od Jany a pak skvělé obědy i moučníky.

Závody proběhly v klidu a přátelské atmosféře. Celý program dne jsme ukončili okolo třetí hodiny odpolední vyhlášením výsledků, které zde pro úplnost uvádím:


F1

1. Jan Kraft; 2. Jakub Roček; 3. Miloslav Pfeffer


Hobby EP

1. Voborský Tomáš; 2. Milan Hanuš; 3. Lukáš Najbrt

Junioři:

1. Lukáš Holub jun. (4); 2. Jakub Trégr jun.(7)


Open EP 1:10

1. Petr Grof; 2. Miloslav Kliský; 3. Tomáš Voborský


Fotografie ze závodů jsou v galerii.

[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy