Vítejte na našich stránkách

Seznamte se s naším RC klubem. Získejte informace o naší činnosti, pořádaných akcích, dráze, podmínkách členství a kontakty. Podívejte se na soutěže a jejich výsledky.

Klubové akce

Sobota 21.3 - brigáda

Příprava dráhy na sezónu 

Ostatní akce na dráze


Závěrečný závod letní sezóny - Open GP 8.10.2016

Chladno na dráze tentokráte na posledních závodech přivítalo i tři nové účastníky pětinových závodů z RC klubu Rakovník. Závodní pole se tak rozšířilo a závodům to přidalo na atraktivnosti. Do rozjížděk se tak postavilo 9 jezdců a všem nám to přidalo na náladě. Tu nám ostatně nezkazilo ani chladno, které vládlo skoro po celý den, i když slunce dělalo chvílemi co mohlo. 

Po odejetí rozjížděk se nakonec na startovní rovinku k finálové jízdě postavilo jen osm vozidel, jeden z hostů bohužel nemohl opravit svůj model a tak absolvoval jen rozjížďky. Osm modelů ve finálové jízdě vytvořilo krásnou atmosféru závodu. O tom vás ostatně může přesvědčit i video ze závodů, pořízené Myšákem, Michalem Schäfferem, z RC klubu Rakovník, které najdete na odkazu.  

Půlhodinové finále proběhlo pro všechny bez větších problémů a tak jsme se po vyhlášení výsledků dne i celé letní sezóny mohli rozejít v klidu domů.

Je pro nás potěšitelné, že se klukům z Rakovníka u nás líbilo a chtějí se našich závodů účastnit i příští rok a to prý ještě ve větším počtu. Možná, že účasti dalších jezdců pomůže i připravovaná redukce protihlukových opatření na našich závodech. Již jsme zrušili přídavný tlumič i omezení plynu na polovic, na jaře se rozhodneme o zrušení i dalších opatření. Za ty dva roky, co jsme protihluková opatření na dráze uplatňovali, se situace v okolí zklidnila a nebyla na nás podána žádná stížnost.
Tak tedy ještě k výsledkům dne:

Open GP 1:5 8.10.2016

1. Miloslav Stehlík; 2. Jiří Těhník; 3. Miloslav Pfeffer

Celkové výsledky letošního letního poháru Open GP 1:5 2016

1. Miloslav Stehlík; 2. Jiří Těhník; 3. Miloslav Pfeffer

Závěrečný závod letní sezóny - Open EP 9.10.2016

Velmi slabá účast na závěrečných závodech poháru Open EP nezkazila nikomu náladu a závodilo se i tak na plno. Tři jezdci ve formulích je stálá účast, ale jen tři jezdci v kategorii Open EP 1:10, to bylo překvapení pro všechny. Ale všichni tři jezdci si své jízdy užívali a tak bylo potěšením se na ně dívat. V kategorii Hobby spolu sváděli lítý boj oba Lukášové s Tomášem Voborským. 

Oproti sobotě bylo počasí, trochu chladnější, přesto však příjemné, a přálo nám i tentokrát a tak se nám sezóna povedla i po této stránce. Pro doplnění ještě výsledky dne v jednotlivých kategoriích:

Open EP 9.10.2016

F1

1. Jakub Roček; 2. Jan Kraft; 3. Miloslav Pfeffer

Hobby EP

1. Tomáš Voborský; 2. Lukáš Holub jun.; 3. Lukáš Najbrt

Junioři:

1. Holub Lukáš jun.(2)

Open EP 1:10

1. Michal Stehno; 2. Miroslav Červ.; 3. Tomáš Voborský

Celkové výsledky letošního letního poháru Open EP 2016

F1

1. Jan Kraft; 2. Miloslav Pfeffer; 3. Jakub Roček

Hobby EP

1. Tomáš Voborský; 2. Lukáš Holub jun.; 3. Lukáš Najbrt

Junioři:

1. Holub Lukáš jun.(2); 2. Gareis Filip jun.(8); 3. Trégr Jakub jun.(9)

Open EP 1:10

1. Miroslav Červ; 2. Tomáš Voborský; 3. Michal Stehno

Junioři:

1. Matěj Šulc jun.; 2.Jakub Novák jun.


Forografie naleznete zde k závodu GP a zde k závodu EP.

Těším se se všemi na viděnou v příští letní sezóně na naší dráze na závodech našeho poháru Open EP.
[mipfe]

Kalendář

středa
22
květen
2013
Emil
týden 20

Předpověď počasí

Rychlé odkazy